Markedets letteste sykkelserie for barn

0

Woom lager superlette og solide sykler for barn i alderen 1 1/2 til 14 år. Hver eneste detalj på sykkelen er konsekvent gjennomtenkt, noe som gir en trygg og god opplevelse når barna skal ut å oppleve verden fra sykkelsetet.

woom gjør det lett og morsomt å sykle

0
  • 40% lettere enn vanlige barnesykler og markedets letteste sykkelserie.
  • Utformet med lidenskap og laget på barnas premisser.
  • Individuell og ultralett - tilpasset behovene til små anatomier
  • Raskere utvikling fordi syklene vokser trinnvis med barnas ferdigheter. 

Barnesykler tilpasset barnas utvikling

 

Woom elsker sykler og lykkelige barn

Woom-eventyret begynte med søket etter den perfekte sykkelen til sine egne barn. De ville finne ut av hva som må til for å skape den beste barnesykkelen og ønsket å bygge sykler som inspirerer både barn og foreldre. 

Det som fulgte var seks utrolige og utfordrende år som konfronterte en verden av barnesykler gjennom konstante spørsmål, eksperimentering og endring av ting direkte på sykkelen. Resultatet er woom-modeller for barn mellom halvannet og fjorten år. 
85% av woom syklenes deler er individuelt designet og produsert eksklusivt for woom, tilpasset behovene til små anatomier.

Vekt er også en avgjørende faktor når det gjelder å ha det gøy på sykkelen. Gjennom woom sitt stadige utviklingsarbeid har de lykkes med å bygge woom sykler 40% lettere enn vanlige barne sykler, noe som gjør de til noen av de letteste barnesyklene i markedet!

Velg visning:
Du har valgt: