Praktisk og gøy med elsykkel

 

Med elsykkel sykler du i en evig medvind!
Med en elsykkel suser du opp bakkene og terskelen for å bruke en elsykkel vil derfor være lavere enn for en vanlig sykkel.
Du rekker over større distanser på kortere tid og det uten behov for å ta en dusj når du kommer fram. Men ta høyde for at turen kan ta lenger tid enn beregnet. Elsykling er så morsomt at det ofte er veldig fristende å ta den lengste veien hjem.

 

Elsykkelen kombinerer det beste fra to verdener
Med elsykkel blir turen mye enklere og fantastisk mye morsommere. I tillegg slår du et slag for miljøet! Elsykkelen kombinerer det beste fra to verdener.  Du får motorkjøretøyets framkommelighet og sykkelens fleksibilitet og helseeffekt. Det  er ingen krav til registrering, førerkort eller forsikring for elsykler med motorhjelp opp til 25 km/t. 

 

En elsykkel tilpasset bysykling eller trim/tur er da et naturlig valg for den daglige reisen mellom hjem og jobb, og kortere turer. Hvis alternativet er å kjøre bil eller reise kollektivt vil en elsykkel kunne spare inn veldig mye penger. Dessuten gir den ingen utslipp av avgasser.

 

Med en mer teknisk elsykkel kommer du enda lengere og kan sykle i mer variert terreng. Du får bedre mosjon ved å sykle uten hjelpekraft. Men hjelpen du får i bakker gjør valget om å sykle enklere. Med en sporty elsykkel har du dermed et bedre utgangspunkt for mosjon fordi du trolig velger bort bilen oftere enn med en vanlig sykkel.

 


Populære elsykkelmodeller

Peaty's Shredsock
Veil. 299,00
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.