Bafang elsykkelteknologi

Bafang M420 er den nyeste, letteste og mest avanserte 250W motoren i den anerkjente M-Serien fra Bafang. I motsetning til Bafang Modest og Shimano 5000 som er rotasjonsstyrt, er M420 momentstyrt på lik linje med Bosch, Shimano 6000/7000 og Yamaha.
Dette gjør sykkelen sterkere og mer responsiv, og kommer brukeren av sykkelen til gode i form av økt energieffektivitet.

 

Bafang Max-Drive gir en kraftfull og behagelig opplevelse på elsykkelsetet. Verdens største produsent av elsykkelmotorer leverer MaxDrive til Diavelo, og som 3. generasjon krankmotor gir denne en kraftfull og behagelig opplevelse på elsykkelsetet.  Du vil merke at støynivået er lavt og motoren trekker med høy og jevn kraft gjennom hele registeret, samtidig som at displayet og betjeningen er både brukervennlig og moderne.

Bafang Modest er en ny måte å tenke sykkelmotor på.
Det innovative med modest er at den kombinerer krankmotor med rotasjonssensor for å skape fremdrift. Dette vil si at det ikke kreves utpreget benstyrke for å holde motoren gående. Motoren reagerer på antall rotasjoner på kranken og gir deg hjelp ut i fra dette. Fantastisk alternativ som motor til bysykkel og hybrid.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.