By- og tursykler for asfalt og grusveier

Bysykkel

En bysykkel passer for deg som nyter det nærmiljøet ditt har å by på fra et elsykkelsete
Om du bor i by eller bygd, du er der det skjer. Er aldri vanskelig å be nå det foregår noe. Elsykkelen må selvfølgelig se bra ut og være av god kvalitet. Elsykkelen må ha god sittestilling og komponenter som sikrer at du ankommer i god stil, uansett vær og føre. En elsykkel for bysykling skal være komfortabel, effektiv og lett å sykle på. Dette er elsykler som skal brukes et par ganger i uken på korte til moderate distanser. Elsykler for bysykling har også som oftest et klassisk og stilrent design for å passe inn i bybilde og i dagliglivet.

 

En elektrisk bysykkel anbefales deg som skal:

  • Ha et praktisk transport- og fremkostmiddel
  • Skal sykle korte turer til og fra i by eller nærområdet.
  • Skal sykle på afalt og fine veier
Bruk filtermenyen for å tilpasse utvalget etter ditt behov.

Tursykkel

En tursykkel passer for deg som vil ha et driftsikkert og funksjonelt transportmiddel og som enkelt vil komme deg rundt omkring med elsykkel

Du er stadig på farten. Litt hit og litt lenger dit. Alltid på vei et eller annet sted. Transportmidlet må du kunne stole på. Elsykkelen må være driftssikker og funksjonell slik at du er garantert å nå målene dine.

Elsykler til tur- og trim bør ha en moderat sittestilling, effektiv motor og gode slitesterke komponenter. Disse elsyklene skal tåle utstrakt bruk og batterikapasiteten
bør holde til lengre distanser/rekkevidde. I dette elsykkelsegmentet vil du finne gode kvalitets-elsykler med gjennomgående flott design.

 

En elektrisk tursykkel er tilpasset deg som:

  • Ønsker et driftsikkert og funksjonelt transportmiddel.
  • Skal bruke elsykkelen til tur og trim.
  • Skal sykle på både både asfalt og grusveier.

Bruk filtermenyen for å tilpasse utvalget etter ditt behov.

Velg visning:
Du har valgt: